ALIŞVERİŞ SEPETİ
Toplam : 0 ₺
SEPETİM ÖDEME

750,00 TL ve üzeri kargo bedava!

Üyelik Bilgileri

Üyelik Ücretli mi?
Sitemize üye olmak için herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

Neden Üye Olmalıyım?
Ortalamanın altındaki uygun fiyatlarımız ve üstün kalitede özenle seçilmiş ürünlerimize bir adım daha yaklaşmış olursunuz. Sitemize üye olduğunuzda üyelik ve teslimat adresi gibi bilgileriniz sizin için saklanacağından her siparişiniz sırasında aynı bilgileri tekrar girmek zorunda kalmazsınız. Avantajlı özel kampanyalarımızı görebilmeniz ve indirim fırsatlarından yaralanabilmeniz için de üye olmanız gereklidir. Üye olduğunuzda aynı zamanda ilgilendiğiniz ama o anda stoklarımızda olmayan ürünler yeniden stoklarımıza girdiğinde otomatik olarak haberdar edilmeniz mümkün olacaktır.


Üye Olmak İçin Ne Yapmalıyım?
Sitemize sadece birkaç dakika içinde ücretsiz üye olabilirsiniz.

Şifremi Unuttum. Ne Yapmalıyım?
Eğer şifrenizi hatırlayamadığınız için üye girişi yapamıyorsanız. "Üye Giriş" sayfasında göreceğiniz "Şifremi Unuttum" linkine tıklayıp "Şifremi Sıfırla" butonuna basarak şifrenizin adresinize gönderilmesini sağlayabilirsiniz. Bu işlemi yaptığınızda sistem sizin için yeni bir şifre belirleyecek ve üye olduğunuzda kaydetmiş olduğunuz e-posta adresinize gönderecektir. Şifre hatırlatma işleminden sonra lütfen e-posta adresiniz kontrol ediniz.

Üye Girişi
Daha önceden sitemize üye olduysanız, Üyelerimize özel kampanya ve hizmetlerimizden yararlanabilmek için lütfen üye girişi yapınız.

Copyright 2019 © bahces.com. Tüm hakkı saklıdır. İzinsiz kopyalanamaz ve kullanılamaz.
Yugom E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.